Pārlekt uz galveno saturu

Pārtikas iekārtas

Attēla autors: No LLU arhīva

Pārtikas iekārtu apakšprogrammā studenti apgūst augkopības un lopkopības produkcijas pārstrādes tehnoloģijas, tehniku un tehnoloģiskās iekārtas; pārtikas rūpniecības iekārtu projektēšanu, izgatavošanu un apkalpošanu; praktiskās darba iemaņas pārtikas pārstrādes uzņēmumos. Absolventu iespējamās darba vietas ir lieli un mazi pārtikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumi. Šajā apakšprogrammā apgūst šādus profesionālos studiju kursus: augkopības un lopkopības izcelsmes izejvielas, aukstumiekārtas, pārtikas aparātu enerģētika, tehnoloģisko iekārtu elementi, tehnoloģijas un iekārtas, iekārtu apkalpošana, katlumājas un siltumapgāde, būvniecības un santehnikas pamati, ūdensapgāde, tehnikas izmantošanas ekonomika, specializācijas tehnoloģijas un iekārtas.

Pievienots 27/12/2016