Pārlekt uz galveno saturu

TF piedalās "Metāla svētkos -2016" Jelgavā

Attēla autors: No LLU arhīva

2016. gada 11. septembrī Jelgavas Pasta salā notika ikgadējie "Metāla svētki", kuros piedalījās arī TF.

2016. gada 11. septembrī Jelgavas Pasta salā notika ikgadējie "Metāla svētki", kuros piedalījās arī TF.

Interesenti varēja iegūt informāciju par studiju iespējām fakultātē. Tika prezentētas studentu un mācībspēku izstrādnes. Demonstrējām par elektromobili pārbūvēto iekšdedzes motora automobili Renault Clio, kura pārbūvi reģistrācijām Jelgavas CSDD nodaļā šā gada augustā. Elektromobili rotā jauns elektromobiļu numurs zilā krāsā, kas dod zināmas priekšrocības gan pārvietojoties, gan arī tā novietošanā.

Demonstrējām arī TF studentu un mācībspēku izstrādāto pnemobili, ar kuru šā gada maijā sekmīgi startējām pneimobiļu sacensībās Ungārijā.

Jaunāko pasākuma apmeklētāju uzmanību visavairāk piesaistīja pneimatiskais manipulators ar Stjuarta platformu - šī gada absolventa Mihaila Ivanova bakalaura darbs.

Labākie aktivitātē "Piepumpē riepu līdz 2 bar spiedienam bez mērierīces palīdzības" saņēma balvas - Mehu krekliņus.

Par tradīciju kļuvis, ka Izglītības un mājsaimniecības institūta meitenes demonstrē savdabīgu metāla elementu pielietojumu telpā, vidē un laikā - interjera dekoru, telpisku objektu un citu priekšmetu veidā.

Dekāna paldies par dalību mācībspēkiem Dainim Berjozam, Vilnim Pīram, Mārtiņam Ziemelim, Ivandai Spulle-Meierei, Intai Paulsonei, Imantam Nullem, Jānim Palabinskim, Gintam Birzietim, Dacei Birzietei-Rotgalvei un studentei Maijai Putnai.

Pievienots 22/12/2016